Gjeterhundkurs 6 – 8 mars

I samarbeid med Troms Landbruksfaglige Senter arrangere vi for 5. gang, gjeterhundkurs på Olaåsen Gård i Kvæfjord. Hans-Inge Mortensen er instruktør denne gangen. Han har gjennom en mannsalder vært aktiv på konkurransebanen med gjeterhund og som instruktør for gjeterhunder. Hans-Inge har drevet med sau selv og bruker hundene sine i praktisk arbeid med sau.Alle både, valper, unghunder og de mer erfarne er velkommen. Border collie og Kelpi er velkommen.
Treningen vil primært foregå inne i gårdens ridehall. Her har vi 800m2 å boltre oss på. Gårdens villsauer står til disposisjon.Samlingen starter fredag ettermiddag 1800-2000. Fredagsøkta vil bestå av teori og litt lydighetstrening.Lørdag og søndag starter vi klokken1000 og avslutter 1700. Vi forsøker å få til mest mulig praktisk arbeid med hundene på sau. Noe teori innimellom.
Felles lunsj på gården mellom 13-1400. Vi på gården fikser noe godt å bite i.
Lørdag kveld fyrer vi i gårdens lavvo og har sosialt lag. Gården lager noe varmt å spise, drikke holder dere selv 🙂
Det er plass til 8 -10 ekvipager på kurset.
I tillegg er det mulighet til å delta som fotfolk uten hund. (Fin måte å starte opp på om du vurderer å starte med gjeterhundtrening )

Pris for helgen 1200,- ink lunsj begge dager og middag lørdag. Kaffe og te
Fotfolk hele helgen 500,- ink bespisning, kaffe og te hele helga.
enkelt dager 50 kr for fredag, 300 pr dag lør og søndag
Deltar du med flere hunder, koster kurset 1000,- pr hund.

Påmelding er bindende og skjer skriftlig. Fakturering vil skje fra Troms Landbruksfaglige senter. Det er derfor viktig at du ved påmelding sender med navn og adresse for faktura. Betaling er lik påmelding.

NB;NB;NB!!!Påmeldingsfrist 27.2 til Britt i innboks her på FB eller mail: britt@olaasen.no.

Det er noen ledige sengeplasser på gården. 250kr natten pr person. Det er også mulighet til å ta med campingvogn/bobil.