Fra kalv til slakteokse
Publisert: 16. september 2020
Det er 3 moduler før årsskiftet, i tillegg til individuelle besøk og gruppemøter på nyåret. Du kan være med på hele kursserien eller velge ut deler av den. Det vil være en kombinasjon av nettmøter og fysiske møter med fortløpende hensyn til koronasituasjonen
Program:Fra kalv til slakteokse, program
PÅMELDINGSFRIST 1.OKTOBER 2020
Kontaktpersoner:
Emma Lorentsen emma.lorentsen@nortura.no mobil 91591384
Anbjørg H Varsi anbjorg.varsi@tffk.no mobil 90214902
Hanne Storteig hanne.storteig@tffk.no mobil 90113767
Samarbeid mellom prosjektet Kjøtt i Troms og Finnmark, Finnmark bonde- og småbrukarlag, Nortura, Felleskjøpet og Troms og Finnmark fylkeskommune ved Tana vgs og Senja vgs/ Troms landbruksfaglige senter.
Ta kontakt om dere har spørsmål!
Siste artikler
Webinar med Mattilsynet - lokalmatproduksjon (11.01.2021)
Digitalt kurs i foredling av bær- og rabarbra (06.01.2021)
HMS i Landbruket, 10 stp. Studiet gjennomføres digitalt (25.11.2020)
HACCP kurs i Kautokeino (13.11.2020)
Nedskjæring av kjøtt - lam og gris (29.10.2020)
Pølsekurs i Tana 13 - 15 november (19.10.2020)
Fra kalv til slakteokse (16.09.2020)
Fagskoletilbud - Kvalitetsrevisor i landbruket (24.03.2020)