Kurs i Varme arbeider

Er du interessert i dette kurset, ta kontakt med Hanne Storteig, e-post: hanne.storteig@tromsfylke.no, eller tlf 90 11 37 67 Kurs planlegges arrangert i uke 37 og 40 For mer informasjon om kurset, se her Varme_arbeider

Praktisk HMS kurs – landbruket

Oppstart av kurset del 1 i uke 37, og avsluttes med del 3 i uke 40 Praktisk HMS-arbeid kurset tilfredsstiller de krav myndighetene har satt innen grunnleggende HMS-opplæring for ledere (§ 3-5 AML). Kurset gir en grundig og grunnleggende innføring i HMS-arbeidet, og setter fokus på at HMS skal være enkelt, praktisk og nyttig for […]

Autorisasjonskurs – plantevern

Påmelding til Ingrid Myrstad, tlf 902 06 667 eller e-post: ingrid myrstad@lr.no Autorisasjonskurs_plantevern._Nybegynnere._Invitasjon_program

Kurs i melkeforedling

Kurslærer Lise Brunborg driver Stavanger Ysteri. Her er det handverksproduksjon av ost med fokus på bærekraftige råvarer, kompetanse, godt modna oster og dags ferske meierivarer av beste kvalitet. Lise har ellers brei bakgrunn innen melkeforedling, både fra studie ved NMBU, som yster på et lite geitmelk-ysteri i Oslofjorden uten vann og strøm og på sykkel […]

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner

Samlingen starter mandag 13 februar kl. 10:00 og avsluttes onsdag 15. februar kl. 15:00. Sted er Sydspissen i Tromsø. For mer opplysninger kontakt fagsenteret v/Hanne Storteig, tlf 90113767, eller e-post:hanne.storteig@tromsfylke.no Gå inn på nettsiden for å lese mere om kurset: https://www.nmbu.no/studier/sevu/kurs/node/29307

Ny/kommende – bondenettverk

invitasjon_til_nye_og_kommende_bonder

Praktisk HMS – kurs

Oppstart av kurset er 1. november i Brøstadbotn, Dyrøy. Del 3 er 1. desember Praktisk HMS-arbeid kurset tilfredsstiller de krav myndighetene har satt innen grunnleggende HMS-opplæring for ledere (§ 3-5 AML). Kurset gir en grundig og grunnleggende innføring i HMS-arbeidet, og setter fokus på at HMS skal være enkelt, praktisk og nyttig for hver enkelt […]

Glede og nytte av de gammelnorske korthalesauene

I løpet av 4 samlinger over 1 år skal du få mer kunnskap om disse fantastiske sauene. Kursplanen vil se omtrent slik ut: Samling 1: Etologi, avl og egenskaper, driftsformer, ressursutnytting m.m Samling 2: Foring og stell, foringsanlegg, drektighet og fødsel m.m Samling3: Utvelgelse av livdyr, holdvurdering, utrangering, klassifisering/EUROP m.m. Samling 4 vil inneholde temaer […]

Ville vekster til mat og drikke

Lørdag 1 oktober: 10:00 – 20:00 – Oppdatering fra kursdeltakerne:  Hvordan har sankinga gått? – Produksjonsforhold og merkekrav, Mattilsynet – Lunch – Produksjon av saft, gelé, syltetøy, te, urteblandinger, evt annet etter deltakernes ønsker – Festmiddag Søndag 2 oktober: 10:00 – 15:00 – Testing av gårsdagens produkter – Priskalkulering – Lunch – Oppbevaring/lagring – Salgskanaler […]

Hålogalandssamlinga 2016